MOLT BON INICI DE CURS 16/17 !

Benvolgudes famílies, us volem donar la benvinguda en nom de tots els membres de l’AMPA al nou curs 2016-2017

Comencem el nou curs compartint la il·lusió dels nostres fills i desitjant el millor per tots.

Des de l’òptica de mares i pares de l’escola, creiem fermament que viure la relació de la família amb l’escola de forma profunda i implicada reforça l’educació que tots plegats donem als nostres fills.

En aquest sentit recordar-vos que l’AMPA és una organització formada per pares i mares iguals els uns amb els altres, orientada als nostres fills, que pretén reforçar a base de idees i accions aquells àmbits que sense ser responsabilitat de l’escola, representen una necessitat vital per tancar el cercle de relació entre alumnes, pares i escola.

Volem que sigueu partícips del goig de viure com a protagonistes tots aquells aspectes que tenen a veure amb l’AMPA. Volem que us impliqueu, en qualsevol de les activitats que tenim pensades per aquest curs. Volem que si teniu idees per millorar la nostra escola des de el nostre àmbit, que vingueu a plantejar-les per tractar d’encaixar-les en l’interès comú. No oblideu que al final, tot és per un be per els nostres fills.

Participeu! L’any passat vam poder desenvolupar activitats de molt èxit, que poden ser millors aquest curs amb la vostra implicació. Participeu com vulgueu: amb la quota de socis, veniu a la junta, ajudeu al cros o al re-book’n…és igual. Aquí si que l’únic important és participar!!

Preneu nota del nostre correu per les suggerencies: junta@ampamamogas.cat

Ens podeu trobar al mail anterior o a la porta de l’escola els que ja ens coneixem d’altres anys. Com a iguals, estem a la vostra disposició per allò que necessiteu.

Benvinguts al nou curs!!

foto-inici-curs

Els comentaris estan tancats.