Propostes familiars desde l’Ampa

DiverDivendres és la nova programació familiar de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers. Un divendres al mes, hi haurà espectacles, concerts, tallers… adreçats als nens i nenes en diferents espais de la ciutat.

La programació, que inclou 7 activitats de Gener a Juliol, es presentarà divendres, 27 de Gener, de 17h. a 20h., a la plaça de Maluquer i Salvador. I per donar-la a conèixer, es proposa una tarda de jocs de fusta gegants per a tota la família.

El segon DiverDivendres serà el dia 17 de Febrer al Centre Cívic Can Gili (17.30h.). Sota el títol DiverCuina, la cuinera Elena Matencio conduirà un taller de llaminadures naturals i saludables (per participar-hi, cal apuntar-se abans al tel.: 93 849 90 45).

A la sessió DiverPetits el divendres 17 de Març (Centre Cívic Can Bassa, 17h.), l’animadora Maira Cortés farà cantar i jugar amb la música els més petits, de 3 a 6 anys (també cal fer l’inscripció prèvia al tel.: 93 870 62 03).

El divendres 21 d’Abril (pl. de Sant Miquel, 17h.), el protagonista serà Jamaikids, un grup que farà ballar i cantar a través d’un viatge per la música jamaicana.

A DiverCiència, l’equip del divulgador científic Dani Jiménez, del programa de televisió Dinàmiks, proposarà tallers de química sorprenents (19 de Maig, 17h., Centre Cívic Nord).

Les talleristes Núria Güell i Anna Obón conduiran la sessió DiverCrea a la pl. de Joan Oliver (16 de Juny, 17.30h.), per a tots els nens i nenes amb ganes de dibuixar, crear, construir…

El darrer DiverDivendres del curs serà una tarda lúdica en què els infants podran jugar amb bombolles de sabó gegants, canó de bombolles…, a la pl. Joan Oliver (21 de Juliol, 18h.).

Totes les activitats de la programació són gratuïtes.

Més informació a: XarxaGranollers

Moltes gràcies a tots !

A la secció de FOTOS teniu una mostra de la festa de la castanyada. Molt agraïts a tots els col·laboradors per tota la feina feta: paperines, passarel·la, xocolatada, música, atenció als pares, pintada de cares, mag i per comprar i tallar castanyes, per coure-les i desprès servir-les,…. Va ser una tarda entretinguda i divertida, i el resultat fantàstic!!!

Us animem a que participeu en la propera festa!!!!

castanyada01

CASTANYADA 2016

castanyada

La tardor és sinònim de fulles seques caigudes dels arbres i … castanyes! I aquest 28 d’octubre volem festejar junts un dia especial en família. Obrirem portes a les 17:30h. on durem a terme les inscripcions per els nens que vulguin participar en la desfilada de disfresses. La passarel·la serà a las 19:30h. aproximadament amb premis per els tres primers classificats, i obsequis per tots els participants. Només entrar al recinte i fins les 19:30h. disposareu del taller de pintura facial, xocolatada amb melindros (disponible per celíacs i al·lèrgics a la lactosa), castanyes, i el plat estrella d’aquest any; l’actuació del Mag Marín a les 18:30h.

Tot amenitzat amb música !

mag-marin-g3_091115193431

MOLT BON INICI DE CURS 16/17 !

Benvolgudes famílies, us volem donar la benvinguda en nom de tots els membres de l’AMPA al nou curs 2016-2017

Comencem el nou curs compartint la il·lusió dels nostres fills i desitjant el millor per tots.

Des de l’òptica de mares i pares de l’escola, creiem fermament que viure la relació de la família amb l’escola de forma profunda i implicada reforça l’educació que tots plegats donem als nostres fills.

En aquest sentit recordar-vos que l’AMPA és una organització formada per pares i mares iguals els uns amb els altres, orientada als nostres fills, que pretén reforçar a base de idees i accions aquells àmbits que sense ser responsabilitat de l’escola, representen una necessitat vital per tancar el cercle de relació entre alumnes, pares i escola.

Volem que sigueu partícips del goig de viure com a protagonistes tots aquells aspectes que tenen a veure amb l’AMPA. Volem que us impliqueu, en qualsevol de les activitats que tenim pensades per aquest curs. Volem que si teniu idees per millorar la nostra escola des de el nostre àmbit, que vingueu a plantejar-les per tractar d’encaixar-les en l’interès comú. No oblideu que al final, tot és per un be per els nostres fills.

Participeu! L’any passat vam poder desenvolupar activitats de molt èxit, que poden ser millors aquest curs amb la vostra implicació. Participeu com vulgueu: amb la quota de socis, veniu a la junta, ajudeu al cros o al re-book’n…és igual. Aquí si que l’únic important és participar!!

Preneu nota del nostre correu per les suggerencies: junta@ampamamogas.cat

Ens podeu trobar al mail anterior o a la porta de l’escola els que ja ens coneixem d’altres anys. Com a iguals, estem a la vostra disposició per allò que necessiteu.

Benvinguts al nou curs!!

foto-inici-curs

Graduacions de 4art. d’ESO

Les graduacions de 4rt d’ESO sempre son emotives, els nens i nenes que amb tota la il·lusió començaven a l’escola ara fa 13 anys s’acomiaden de nosaltres.

Tots aquests anys han compartit les seves experiències, han creat vincles entre ells, han crescut com a alumnes i com a persones, han format part d’aquesta comunitat educativa i ens han aportat el seu granet de sorra a crear escola.

Ara es presenta davant d’ells una pàgina en blanc, i de les seves decisions depèn el seu futur, segurament els deuen assaltar mil preguntes i mil dubtes, però segur que els valors que a la nostra escola han viscut els ajudaran a caminar per el bon camí.

Des de l’ Ampa us desitgem, que sigueu molt feliços, que tingueu els èxits que us mereixeu, que la vida us doni un camí planer i que mai oblideu la vostra escola igual que nosaltres sempre us recordarem com una part de la seva historia.

Enhorabona i fins a sempre.

Podeu reviure aquest dia tan especial a la secció de FOTOS de la mateixa pàgina web.

Festa fi de curs 2016

Només tenim paraules d’agraïment per els implicats a la tarda de diversió conjunta en família, aprenentatge i festa amb ball final, per acomiadar-nos amb una cloenda com cal, d’aquesta temporada escolar. Felicitats a tots i l’any que be, iniciem amb més forces i ganes que mai.

A la secció de FOTOS podreu gaudir d’algunes de les fotografies recollides.

Circular fi de curs 2015-2016

fr

37è Cros: TOT UN ÈXIT !

L’AMPA i el col·legi volen agrair a tots els implicats en el matí d’esport que vam gaudir tots plegats, donant les gràcies als participants escolars, famílies i col·laboradors que han donat el seu suport amb esforç i passió, per que aquest cros fos un dia recordat, ple d’emocions i somriures. Cada peça a estat col·locada degudament per intentar que tot funciones a la perfecció. L’any següent, millor !

Ja disposeu a la secció del CROS, d’aquesta mateixa pàgina, la classificació d’aquesta jornada esportiva (GUANYADORS 37 CROS ANNA MOGAS), amb els logos de les famílies participants i el de la guanyadora, la família: Begué Gálvez de P3B (veure’l aquí).

A la secció de FOTOS podreu buscar-vos entre les moltíssimes fotografies que ens deixareu, i rememorar la presentació del cros.

Aquí disposeu de l’enllaç via Facebook, de la noticia publicada des de l’ajuntament de Granollers, del nostre cros: FacebookGranollersEsport

Felicitats i gràcies a tots, ens veiem l’any vinent amb més forces !

equipo-trabajo

Escalfant motors !

Des de l’AMPA estem acabant d’organitzar i enllestir un dels plats estrella del nostre col·legi, el Cros’16 que enguany serà la 37a. edició.

Ja disposeu a la secció del CROS, d’aquesta mateixa pàgina, tan els horaris, com les categories i els nous recorreguts per aquest any.

El període d’inscripció serà del 1 al 18 de Març i l’entrega dels dorsals a partir del 4 d’Abril. En breu sortiran les circulars per el col·legi i següent els correus a les escoles participants. Recordar que la categoria d’infantil es exclusiva de l’escola Anna Mogas.

Corre la veu !

cros2016