Propostes familiars desde l’Ampa

DiverDivendres és la nova programació familiar de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers. Un divendres al mes, hi haurà espectacles, concerts, tallers… adreçats als nens i nenes en diferents espais de la ciutat.

La programació, que inclou 7 activitats de Gener a Juliol, es presentarà divendres, 27 de Gener, de 17h. a 20h., a la plaça de Maluquer i Salvador. I per donar-la a conèixer, es proposa una tarda de jocs de fusta gegants per a tota la família.

El segon DiverDivendres serà el dia 17 de Febrer al Centre Cívic Can Gili (17.30h.). Sota el títol DiverCuina, la cuinera Elena Matencio conduirà un taller de llaminadures naturals i saludables (per participar-hi, cal apuntar-se abans al tel.: 93 849 90 45).

A la sessió DiverPetits el divendres 17 de Març (Centre Cívic Can Bassa, 17h.), l’animadora Maira Cortés farà cantar i jugar amb la música els més petits, de 3 a 6 anys (també cal fer l’inscripció prèvia al tel.: 93 870 62 03).

El divendres 21 d’Abril (pl. de Sant Miquel, 17h.), el protagonista serà Jamaikids, un grup que farà ballar i cantar a través d’un viatge per la música jamaicana.

A DiverCiència, l’equip del divulgador científic Dani Jiménez, del programa de televisió Dinàmiks, proposarà tallers de química sorprenents (19 de Maig, 17h., Centre Cívic Nord).

Les talleristes Núria Güell i Anna Obón conduiran la sessió DiverCrea a la pl. de Joan Oliver (16 de Juny, 17.30h.), per a tots els nens i nenes amb ganes de dibuixar, crear, construir…

El darrer DiverDivendres del curs serà una tarda lúdica en què els infants podran jugar amb bombolles de sabó gegants, canó de bombolles…, a la pl. Joan Oliver (21 de Juliol, 18h.).

Totes les activitats de la programació són gratuïtes.

Més informació a: XarxaGranollers

Els comentaris estan tancats.